'De Graafschap zakt weg in moeras: beleidsbepalers bespreken toekomst Vreman'

'De Graafschap zakt weg in moeras: beleidsbepalers bespreken toekomst Vreman'

29-11-2016 08:27
16

De Graafschap zakt steeds verder weg in het moeras. Jan Vreman krijgt de zaak in Doetinchem maar niet op de rit en dus beraadt de clubleiding zich deze week op de toekomst van het clubicoon. De 'Superboeren' staan zestiende in de Jupiler League.

Na de nederlagen tegen Jong PSV (1-0) en RKC Waalwijk (2-1) kon De Graafschap maandag op de eigen Vijverberg niet winnen van FC Volendam (1-1). Voor de beleidsbepalers voldoende om het huidige reilen en zeilen van de club deze week te bespreken. Volgens De Gelderlander wordt de toekomst van Vreman besproken.

Het hele seizoen presteert de Eredivisie-degradant ver onder de maat. De frustraties tussen spelers onderling zijn afgelopen week flink toegenomen. Spelers vinden dat scherpte, pit en overtuiging bij elkaar ontbreekt.

Vreman zit niet in over zijn positie. Hij zat maandag voor de honderdste keer op de bank van De Graafschap. "Bij de club wordt er met mij niet over gesproken, het is meer een issue van de media", zegt hij in de hiervoor genoemde krant. "Jazeker, ik ga voor de 101ste wedstrijd, vrijdag tegen FC Oss."