Manolev rekent na treiterijen af met Van der Gijp: 'Hij is echt te ver gegaan'

Manolev rekent na treiterijen af met Van der Gijp: 'Hij is echt te ver gegaan'

29-11-2016 11:22
31

Week in week uit had René van der Gijp het tussen 2009 en 2013 gemunt op Stanislav Manolev. De voormalig PSV-verdediger reageert in een interview met magazine Voetbal Inside op de plagerijen van de populaire analist. "René had nooit zo lang door moeten gaan."

De  inmiddels dertigjarige Manolev is behoorlijk klaar met Van der Gijp, zo blijkt. "Het was allemaal zo oneerlijk. Dan gaf ik bijvoorbeeld vier goede passes en één minder, en dan pikte René, die ik overigens nooit heb gesproken, net die ene mindere eruit", aldus de Bulgaar. 

"Voor één keer is dat misschien leuk. En twee keer misschien ook nog wel. Maar het wordt vervelend, en helemaal niet meer leuk, als hij er week in week uit over begint. Daarin is hij echt te ver gegaan, vind ik. En helemaal omdat Van der Gijp niet eens een betere voetballer was dan ik. Sterker nog: ik denk dat ik veel beter ben dan hij."

Van der Gijp gaf niet lang geleden toe dat hij inderdaad niet zo lang had door moeten gaan met het bashen van de vleugelverdediger. "Kijk, dat siert hem natuurlijk. Maar dat neemt niet weg dat het niet leuk was. Ik weet wel: het is zijn werk. (...) Het was alleen zo jammer dat hij nooit de mooie dingen zag."