Hoofdrol voor Basacikoglu tegen Chelsea bij succesvolle rentree Hahn

29-11-2016 22:05

Warner Hahn heeft dinsdagavond zijn rentree gemaakt onder de lat bij Feyenoord. De doelman deed negentig minuten mee in de Premier League International Cup-wedstrijd tegen de beloften van Chelsea.

De rentree van Hahn werd eerder op de dinsdag al aangekondigd, nadat de doelman in januari van dit jaar zwaar geblesseerd raakte aan zijn knie. In Aldershot, waar het duel tussen Jong Feyenoord en Jong Chelsea werd gespeeld, keepte hij een goede wedstrijd.

Genoeg voor een overwinning was het niet. Feyenoord ging met 2-1 onderuit door twee late doelpunten van Chelsea. Een hoofdrol was er voor Bilal Basacikoglu. De aanvaller zette Feyenoord in de eerste helft op voorsprong met een fraai afstandschot. Na een uur spelen kreeg hij echter zijn tweede gele kaart, waarna Chelsea twee keer scoorde.

Bij de Londense grootmacht speelde Marco van Ginkel tachtig minuten mee. Feyenoord stuurde naast Hahn en Basacikoglu onder meer Wessel Dammers, Bart Nieuwkoop, Lucas Woudenberg, Marko Vejinovic, Simon Gustafson en Steven Berghuis de wei in.