'Ik wilde bij Feyenoord bepaalde dingen bereiken, maar dat is anders gelopen'

'Ik wilde bij Feyenoord bepaalde dingen bereiken, maar dat is anders gelopen'

29-11-2016 23:21
3

Warner Hahn voelt zich na een zware blessureperiode eindelijk weer voetballer. Dinsdagavond maakte de 24-jarige doelman zijn rentree onder de Feyenoord-lat en dat verliep naar wens.

Jong Feyenoord verloor weliswaar van Jong Chelsea, maar dat kon de pret bij Hahn niet drukken. Na tien maanden mocht hij eindelijk weer keepen. "Het voelde direct weer goed, al in de eerste minuten van de wedstrijd voelde het alsof ik nooit was weggeweest", verklaart hij op de clubsite. "Ik voelde ook totaal geen angst meer. Dat punt ben ik al voorbij, doordat ik al een tijdje meetrain met de groep."

"De komende tijd wil ik zoveel mogelijk wedstrijden spelen, of dat nu in het eerste of het tweede elftal is. Toen ik tekende bij Feyenoord had ik bepaalde dingen in mijn hoofd die ik wilde bereiken, alleen is dat door mijn blessure allemaal anders gelopen. Voorop staat nu dat ik weer zoveel mogelijk wil keepen."

Hahn kreeg in de slotfase van het duel met Chelsea twee doelpunten om de oren. "Het is jammer dat we uiteindelijk verliezen, maar ondanks dat heb ik een prima gevoel overgehouden aan vandaag", aldus de doelman, die na afloop complimenten kreeg van beloftentrainer Roy Makaay.