Wegvallen Traoré kans voor El Ghazi: 'Vertrek bij Ajax? Speelt nu niks'

Wegvallen Traoré kans voor El Ghazi: 'Vertrek bij Ajax? Speelt nu niks'

30-11-2016 07:15
13

Anwar El Ghazi is vastbesloten om zijn waarde te tonen bij het eerste van Ajax. De aanvaller van de Amsterdammers heeft geen transfer voor ogen en ziet het wegvallen van Bertrand Traoré in januari als een kans.

El Ghazi maakt naar eigen zeggen het seizoen af bij Ajax. "Er speelt nu niks, dus mijn volledige focus ligt op Ajax. Met de rest ben ik helemaal niet bezig", aldus de verbannen Ajax-aanvaller in De Telegraaf. Hij keert donderdag terug bij de selectie. "Natuurlijk zie ik het als een kans dat Bertrand Traoré in januari naar de Afrika Cup gaat. Zeker weten. Al besef ik dat ik er klaar voor moet zijn als de trainer me nodig heeft."

De afgelopen tijd ging het vooral over randzaken. "Er is veel over me gezegd en geschreven en ook de fans waren keihard. Misschien terecht, maar er lijkt ook weleens te worden vergeten dat ik pas 21 ben en spelers van die leeftijd fouten maken. De moeilijke tijd waar ik doorheen ben gegaan, zal me alleen maar helpen in mijn verdere carrière. Op Facebook heb ik ook een mooie spreuk geplaatst: 'Een weg zonder obstakels zal nooit naar de top leiden'. Daar houd ik me aan vast."