Update: 'Willems ontbreekt nog, ook concurrent niet in de basis tegen Roda'

Update: 'Willems ontbreekt nog, ook concurrent niet in de basis tegen Roda'

01-12-2016 13:34
6

Jetro Willems is een groot vraagteken voor het duel met Roda JC komende zaterdag. De linksback van PSV raakte vorige week geblesseerd aan zijn hoofd tijdens het duel met Atletico Madrid. Collega-verdediger Joshua Brenet kan mogelijk wel weer snel aanhaken bij de groep.

Willems probeerde dinsdag de looptraining met de groep te hervatten, maar moest na een kwartier afhaken omdat hij teveel last had van zijn hoofdblessure. Hij werd vervolgens door Mart van den Heuvel naar huis gebracht. Phillip Cocu acht de status van Willems 'zeer twijfelachtig' voor de ontmoeting met Roda.

Joshua Brenet daarentegen lijkt wel weer aan te kunnen sluiten bij de groep voor komende zaterdag. Brenet raakte in het duel met Willem II geblesseerd aan zijn enkel. De training van woensdag zal uitwijzen of de jonge verdediger het duel met de Limburgers gaat halen. Bij afwezigheid van zowel Brenet als Willems lijkt Hector Moreno de aangewezen man om de linksbackpositie in te vullen, dit deed hij afgelopen weekend ook al tegen ADO.

Update 1-12-2016, 13.34 uur: Jetro Willems moet het duel met Roda JC normaal gesproken aan zich voorbij laten gaan. De linksback van PSV ontbrak donderdag op de training, meldt het Eindhovens Dagblad. Joshua Brenet sloot wel weer volledig aan bij de groepstraining. Op basis van de trainingen lijkt de back nog niet in de basis te starten, maar waarschijnlijk zit hij wel bij de selectie. Jorrit Hendrix en Jürgen Locadia zijn op de goede weg en sluiten vermoedelijk nog voor de winterstop aan. Andrés Guardado revalideert momenteel in Mexico.