Update: Zaakwaarnemer bevestigt: PSV-international gaat verlengen

Update: Zaakwaarnemer bevestigt: PSV-international gaat verlengen

01-12-2016 17:17
20

Het lijkt erop dat er schot in de zaak zit wat betreft de contractverlenging van Jetro Willems bij PSV. Technisch manager Marcel Brands gelooft dat hij op korte termijn al uitsluitsel kan geven.

"Er moeten nog een paar zaken worden teruggekoppeld. Rond het weekeinde verwacht ik uitsluitsel te kunnen geven", vertelt Brands aan in De Telegraaf, na een gesprek met Willems zaakwaarnemer Sigi Lens en de speler zelf. "Ik heb er steeds een positief gevoel over gehad en dat heb ik nog steeds."

Het gaat naar verluidt om een nieuwe verbintenis tot medio 2018, maar het ziet er wel naar uit dat Willems blijft azen op een transfer. De linksback wil toehappen als er een mooi avontuur op zijn pad komt, verwacht de krant. De bedoeling van de speler is echter niet om PSV transfervrij te verlaten. Als hij zijn contract verlengt, dan kunnen de Eindhovenaren een transfersom aan hem verdienen.

Voor Luciano Narsingh geldt eigenlijk hetzelfde. Hij wil echter al in de winterse transferperiode weg. Als dat niet lukt, komen er misschien alsnog contractgesprekken.

Update 17.17 uur: Willems en PSV zijn op hoofdlijnen akkoord, weet het Eindhovens Dagblad donderdagmiddag te melden. Zaakwaarnemer Sigi Lens bevestigt het nieuws tegenover het dagblad. Alle zaken moeten echter nog wel op papier gezet worden, benadrukt hij. Een club die Willems over wil nemen, zal dus flink in de buidel moeten tasten. PSV maakt de contractverlenging waarschijnlijk volgende week bekend.