Spurs slaat indrukwekkende slag en voorkomt monstertransfer van clubheld

Spurs slaat indrukwekkende slag en voorkomt monstertransfer van clubheld

01-12-2016 12:32
4

Harry Kane heeft een nieuw contract getekend bij Tottenham Hotspur. De aanvaller heeft bijgetekend tot medio 2022 en daarmee slaat Spurs een megaslag. Veel topclubs lagen op de loer.

"Dit is geweldig. Iedereen weet hoeveel ik van deze club houd en wat ik bij deze club voel. Het is een speciaal gevoel om een nieuw contract te mogen tekenen. We hebben een geweldige, jonge selectie en de club is zeker op de goede weg", vertelde Kane na de contractondertekening.

Kane werd meermaals in verband gebracht met Manchester United en door veel oud-voetballers als perfecte aanwinst voor het team van José Mourinho gezien. Onder meer Ray Parlour, voormalig speler van Arsenal, gaf onlangs een dergelijke reactie. "Ik weet zeker dat Manchester United hem in de gaten houdt", zei Parlour.

Ook ondanks de aanwezigheid van Zlatan Ibrahimovic vond de oud-speler dat de komst van Kane zeker nodig was. "Hij zou perfect passen bij Manchester United." Tot een transfer komt het vooralsnog niet, want Kane heeft zijn toekomst verbonden aan Spurs. Het is niet bekend of er een gelimiteerde transfersom is opgenomen in het contract van de clubman van Tottenham.