'Brands heeft gezegd dat hij twee jaar bij PSV blijft, ik weet niet of dat klopt'

'Brands heeft gezegd dat hij twee jaar bij PSV blijft, ik weet niet of dat klopt'

02-12-2016 07:29
6

Evgeniy Levchenko is een kenner van het voetbal in Oekraïne en kent dan ook de gehuurde PSV'er Oleksandr Zinchenko prima. Oud-speler Levchenko deelt in het bijzijn van zijn landgenoot zijn mening over hem.

"De Nederlandse competitie is een perfecte leerschool voor hem om een stap hogerop te maken", meent Levchenko in gesprek met NOS. "Zijn voornaamste kwaliteit? Naar binnen dribbelen en schieten. Hij heeft bovendien een goed loopvermogen en is op zijn leeftijd al vrij volwassen." Er zijn ook genoeg verbeterpunten. "Omschakelmomenten. Daar is hij nog niet goed in. En persoonlijk vind ik hem nog te wisselvallig."

Wedden

Meer odds

Het ziet er naar uit dat PSV plezier aan Zinchenko gaat beleven. "Marcel Brands heeft in Oekraïense media gezegd dat Zinchenko in principe voor twee jaar blijft. Weet niet of dat klopt", vervolgt Levchenko. Maar wat doet hij buiten het veld in Nederland? "Of hij zich niet verveelt? Ze hebben een klein veldje gevonden, met een paar mensen gaat hij daar verder spelen, om beter te worden. Niet met de PlayStation? Nee. Nou ja, soms, op trainingskamp."