Fraser roept de hulp in van Van Hanegem en Hiddink: Ik zou gek zijn

Fraser roept de hulp in van Van Hanegem en Hiddink: "Ik zou gek zijn"

02-12-2016 14:59
7

Het gaat Vitesse niet voor de wind. De Arnhemmers presteren onder trainer Henk Fraser nog niet naar behoren. De oefenmeester kreeg hulp, want Guus Hiddink wandelde vrijdag het trainingscomplex op, terwijl ook Willem van Hanegem belangrijk is.

Hiddink bleef zelfs lunchen bij Vitesse. "Waanzinnig. Ik vind het alleen maar mooi", begint Fraser bij Omroep Gelderland. De geplaagde trainer: "Ik heb altijd contact gehad met Guus. Maar met meerdere mensen die meer kennis hebben dan ik. Dat hij hier vandaag is, is natuurlijk tweeledig, want ook met Chelsea is er de binding. Het is zijn taak spelers van die club te bekijken."

De Achterhoeker is adviseur van de Londenaren, maar wordt dat niet van Fraser. "Hij zal straks blijven eten en misschien even kennismaken met de spelers. Het ligt aan hem hoe lang hij blijft. Ik weet niet hoeveel tijd hij heeft", aldus Fraser. Hij doet veel kennis op. "Ik zou gek zijn mij daar niet voor open te stellen. Twee weken geleden heb ik ook met Willem van Hanegem gezeten. (…) Misschien kunnen mensen die veel ervaring hebben opgedaan, mij overtuigen dat bepaalde dingen anders moeten."