Gio: 'Iedereen vergeet dat ze een goede ploeg hebben die pas één keer verloor'

Gio: 'Iedereen vergeet dat ze een goede ploeg hebben die pas één keer verloor'

03-12-2016 07:16
9

Giovanni van Bronckhorst hoopt met Feyenoord dit weekend de totale offday die het vorige week op bezoek bij FC Utrecht had in de eigen Kuip te herstellen. Dan wacht stadsgenoot Sparta Rotterdam, waartegen Feyenoord de koppositie wil handhaven.

Momenteel delen de Rotterdammers de nummer één positie met aartsrivaal Ajax. PSV staat op vier punten, maar Gio verwacht dat de Eindhovenaren nog volop mee gaan doen om het kampioenschap. "Ik denk dat PSV er ook nog bij gaat komen", laat de trainer van Feyenoord weten in gesprek met De Telegraaf. "Ik verwacht geen tweestrijd, iedereen vergeet dat PSV gewoon een goede ploeg heeft en dit seizoen in de competitie pas één keer heeft verloren. Het speelde een aantal keren gelijk, waar het had moeten winnen."

Wedden

Meer odds

Van Brockhorst merkt dat er de laatste weken veel scepsis heerst rondom zijn ploeg, maar de coach laat weten zich daar niet aan te storen. "Dat is vooral bij de media. We hebben even wat punten verspeeld. Ach, in het begin van dit seizoen hadden Ajax en PSV een periode waarin ze veel punten verspeelden", nuanceert de trainer in aanloop naar Sparta-thuis. De stadsderby in de Kuip gaat zondag om 14.30 uur van start.