Telstar razend enthousiast over Van der Vaart: Merchandise laten aanrukken

Telstar razend enthousiast over Van der Vaart: "Merchandise laten aanrukken"

03-12-2016 11:09
4

Telstar doet er alles aan Rafael van der Vaart te enthousiasmeren voor een transfer naar Velsen-Zuid. De ex-Oranje-international zinspeelde eerder deze week op een overstap naar de Noord-Hollanders.

Dat deed Van der Vaart wel met een enorme slag om de arm. "Als ik op mijn 39ste denk: ik wil nog even lekker bij Telstar voetballen, dan zou ik dat niet laten", zei hij in Helden. Slag om de arm of niet, Telstar is enthousiast. Algemeen directeur Pieter de Waard ziet Van der Vaart liever vandaag dan morgen komen.

Wedden

Meer odds

Het contract voor Van der Vaart ligt al klaar. "Nu Rafaels handtekening nog", glundert De Waard in gesprek met NH. "We zijn helemaal voorbereid. We hebben merchandise laten aanrukken en we hebben een mooie plek in de kleedkamer voor hem gevonden. We hebben zijn shirt reeds laten bedrukken, dus Rafael kan komen."

Telstar heeft gekozen voor rugnummer 39, de leeftijd die Van der Vaart heeft als zijn contract bij FC Midtjylland afloopt. Bij Telstar zijn ze in ieder geval de hele week al in opperste staat door het interview van Van der Vaart. "Mijn haren gingen van het kippenvel recht overeind staan", besluit De Waard.