Meerdere problemen bij NEC: 'Scoren is moeilijk, net als Nederlands praten'

Meerdere problemen bij NEC: 'Scoren is moeilijk, net als Nederlands praten'

03-12-2016 12:22
2

NEC heeft zichzelf een zeer slechte dienst bewezen door vrijdagavond met 2-0 onderuit te gaan bij Heracles Almelo. NEC-verdediger Wojciech Golla zag dat zijn ploeg opnieuw niet tot scoren kwam.

"De eerste helft was Heracles beter en wij na rust", vertelt hij aan Omroep Gelderland. "Dus een gelijkspel was verdiend geweest. We raakten de paal. Ongelukkig dus. We creëerden wel kansen, maar scoorden weer niet. Dat is ons probleem. We hebben punten nodig tegen ADO en Excelsior de komende weken. Iedereen staat dicht op elkaar. Bij drie punten stijg je meteen flink."

Over zijn eigen spel is Golla meer te spreken. "Mijn eigen spel gaat beter. Het centrum achterin functioneert wel, maar doelpunten maken is ons probleem. Dat is moeilijk, net als Nederlands praten. Dat kan ik wel een beetje, maar het is lastig", besluit de Pool in dienst van NEC.

Door de nederlaag mist NEC de aansluiting bij de subtop van Nederland. Na vijftien wedstrijden staat de ploeg van Peter Hyballa op de twaalfde plek. Met wedstrijden tegen ADO, Willem II en Excelsior wacht er een belangrijke periode voor de Nijmegenaren.