LIVE-discussie Vitesse - PEC Zwolle: flinke wijzigingen in beide elftallen

LIVE-discussie Vitesse - PEC Zwolle: flinke wijzigingen in beide elftallen

03-12-2016 19:57
7

Vitesse moet zaterdagavond van PEC Zwolle winnen om het plekje in de subtop terug te krijgen. De tegenstander uit Zwolle bevindt zich in de onderste regionen van de Eredivisie en daarom is een zege voor de ploeg van Ron Jans meer dan nodig.

Vitesse treedt ten opzichte van afgelopen week tegen Excelsior aan met een flink gewijzigd elftal. Zo krijgt verdediger Maikel van der Werff een basisplaats omdat Arnold Kruijswijk geblesseerd is. Voor Van der Werff betekent het gelijk zijn rentree, doordat hij herstellende was van een achillespeesblessure. Op het middenveld kiest trainer Henk Fraser weer voor Marvelous Nakamba. Dat gaat ten koste van Sheran Yeini. Voorin krijgen Milot Rashica en Adnane Tighadouini weer het vertrouwen. Voorin vinden we de Chinees Zhang in plaats van Ricky van Wolfswinkel die een liesblessure heeft.

Ook bij PEC zijn er wijzigingen. Trainer Jans kiest in de defensie voor Bart Schenkeveld, Bram van Polen, Dirk Marcellis en Josef Kvida. Dat gaat ten koste van Ted van de Pavert en Calvin Verdonk. Op het middenveld zijn Wout Brama, Django Warmerdam en Kingsley Ezihibue de gelukkigen. Voorin moeten Mustafa Seymak, Ryan Thomas en Queensy Menig voor het gevaar zorgen.

Opstellingen:
Vitesse: Room; Leerdam, Kashia, Van der Werff, Ota; Nakamba, Baker, Foor; Rashica, Zhang en Tighadouini

PEC Zwolle: Van der Hart, Schenkeveld, Van Polen, Marcellis, Kvida, Brama, Warmerdam, Ehizibue, Saymak, Thomas, Menig