Ramselaar houdt hoop: 'Dit zegt nog niet veel over het kampioenschap'

Ramselaar houdt hoop: 'Dit zegt nog niet veel over het kampioenschap'

03-12-2016 22:43
9

Het gelijkspel van PSV tegen Roda JC kwam voor Bart Ramselaar als een verrassing. De middenvelder zag de Eindhovenaren alweer voor de zevende keer in de Eredivisie gelijkspelen. In Kerkrade werd het 0-0. 

"Dit hadden we niet verwacht", aldus Ramselaar voor de camera's van FOX Sports. "Ik denk dat we een paar hele grote kansen hebben gecreëerd, maar die moeten er gewoon in. Als dat niet gebeurt, wordt het een hele moeilijke avond." Na de overwinning op ADO Den Haag (3-1) had PSV even het goede gevoel terug. "Of dat goede gevoel nu weg is? Ja, ik denk het wel. We wilden de lijn van vorige week doortrekken, maar nu heb je weer hetzelfde verhaal en win je weer niet."

Door het gelijkspel kunnen Ajax en Feyenoord zondag uitlopen tot zes punten. "Wat dit over het kampioenschap zegt? Nog niet veel. In het verleden zijn er veel dingen gebeurd en zijn veel clubs teruggekomen van een achterstand. In dat opzicht heb ik er vertrouwen in. Wij moeten nu met onszelf bezig zijn en zorgen dat we de boel oppakken", besluit Ramselaar.