Van Overeem reageert: Dat heb ik gedaan, maar op het allerlaatste moment niet

Van Overeem reageert: "Dat heb ik gedaan, maar op het allerlaatste moment niet"

04-12-2016 00:02
5

Joris van Overeem is weer terug in het eerste elftal van AZ. De middenvelder werd door de Alkmaarders geschorst na kritische uitlatingen in een interview in De Telegraaf, maar kwam tijdens de 3-3 remise tegen Excelsior weer in actie. 

"Deze week was niet zo vreemd, ik heb alles weer meegedaan", aldus Van Overeem tegenover FOX Sports. "Ik heb het hoofdstuk afgesloten, het was misschien ook niet zo slim. Het is gebeurd en ook dat moet je meemaken. Of ik er iets van heb geleerd? Je kritiek en vragen moet je intern houden. Dat heb ik gedaan, maar op het allerlaatste moment niet. Ik heb toen dat interview gegeven, dat is misschien niet slim geweest. Ik denk ook niet dat ik het nog een keer ga doen."

Wedden

Meer odds

De uitslag van de wedstrijd beviel Van Overeem allerminst. "Ik kwam natuurlijk in het veld bij de 3-2 achterstand, ik had gelukkig wel een aandeel in de 3-3. We hebben de 3-4 niet kunnen forceren, dat is jammer", vervolgt Van Overeem. "Ik vind dat je hier moet winnen. We komen tot drie keer toe op achterstand, dat mag niet gebeuren. We geven de doelpunten heel makkelijk weg, dan wordt het ook hier lastig."