Pastoor: 'Het lijkt mij veel leuker als Pogba gewoon een vliegtuig klaarzet'

Pastoor: 'Het lijkt mij veel leuker als Pogba gewoon een vliegtuig klaarzet'

04-12-2016 10:29

Bij Sparta gaat het dit seizoen regelmatig over Paul Pogba, de jongere broer van zomeraanwinst Mathias Pogba. Trainer Alex Pastoor kan het niets schelen of de duurste speler ter wereld dit seizoen een keer komt kijken op Het Kasteel. 

"Dat interesseert me echt geen pukkel. Het lijkt mij veel leuker als hij gewoon een vliegtuig klaarzet en wij daar een wedstrijd kijken; dat lijkt me zinvol. En dan kunnen we even laten zien hoe wij trainen", knipoogt de trainer in gesprek met de NOS. 

Pastoor heeft Pogba, die sinds zijn komst naar Rotterdam vooral met blessures kwakkelde, nog niet gesproken over een eventueel tripje richting Old Trafford. "Dat lijkt me nog wat te vroeg, laten we eerst deze Pogba maar eens goed op het paard zetten. Dan kijken we daarna wel verder."

Zondagmiddag staat de Rotterdamse derby tegen Feyenoord op het programma. Pastoor - die in het seizoen 2008/09 in De Kuip werkte - kent de sentimenten. "Ik ben niet blind en doof, dus ik snap de sentimenten wel. Maar dat zijn niet de sentimenten die mij drijven. Ik wil het optimale presteren en dat moet tot zoveel mogelijk resultaat leiden."