Trefzekere Strootman doet beroep op boycottende fans: Het was een lelijk gezicht

Trefzekere Strootman doet beroep op boycottende fans: "Het was een lelijk gezicht"

04-12-2016 21:26

Kevin Strootman heeft met AS Roma een zeer belangrijke overwinning geboekt op SS Lazio. De stadsderby werd zondag met 2-0 gewonnen.

Door de driepunter staat Roma tweede, met vier punten achterstand op koploper Juventus. "Het was een speciale wedstrijd en bovendien een belangrijke overwinning gezien de ranglijst. We wilden vandaag koste wat het kost winnen. We hebben een mentale slag gewonnen deze wedstrijd, ook al speelden we niet altijd even goed", zegt Strootman na afloop tegen Mediaset Premium. Volgende week speelt Roma opnieuw een belangrijke wedstrijd: nummer drie AC Milan is dan de tegenstander.

Wedden

Meer odds

Strootman was belangrijk voor zijn club met een doelpunt. "Ik ging ervoor omdat ik dacht dat Edin Dzeko buitenspel stond." Roma speelde in een half leeg stadion, omdat de harde kern veiligheidsmaatregelen van de club boycot. "Ik ben vooral blij voor de fans die er vandaag niet bij waren, maar wel bij de training van gisteren. Het was een lelijk gezicht, die lege tribunes. Ik hoop dat ze er de volgende keer weer bij zijn", besluit de Nederlander.