Van Geel spreekt transfergeruchten tegen na Kuip-bezoekje van oud-Ajacied

Van Geel spreekt transfergeruchten tegen na Kuip-bezoekje van oud-Ajacied

04-12-2016 21:58
8

Vurnon Anita werd zondagmiddag gespot op de tribunes van de Kuip tijdens het duel van Feyenoord met Sparta (6-1), maar niet met het oog op een toekomstige transfer. Dat liet presentator Jack van Gelder zondag weten bij het programma Rondo op Ziggo Sport.

Anita zat zondag op de tribune in Rotterdam naast de langgeblesseerde Kenneth Vermeer. Direct deden er geruchten de ronde het eventueel huren van de rechtsback annex middenvelder, die nu bij Newcastle United in het Championship onder contract staat. Van Gelder zegt met technisch directeur Martin van Geel van Feyenoord te hebben gebeld over Anita, en de beleidsbepaler liet in dat gesprek weten dat er helemaal geen sprake is van de komst van de oud-Ajacied.

Jan van Halst, een van de gasten aan tafel, zou het voor Feyenoord wel verstandig vinden om een middenvelder erbij te halen voor de tweede seizoenshelft. "Als je kijkt naar PSV, daar hebben ze vorig seizoen Marco van Ginkel erbij gehaald, voortbordurend op de drukke tweede seizoenshelft. Het is geen slechte gedachte om versterking erbij te halen. Met de Afrika Cup op komst, en misschien een blessure erbij."