Wang-kwestie speelt door op het veld: In eerste helft had het invloed

Wang-kwestie speelt door op het veld: "In eerste helft had het invloed"

04-12-2016 23:07
2

ADO Den Haag lijdt ook op het veld onder de problemen met de Chinese grootaandeelhouder Hui Wang. De club zit in de diepe financiële problemen omdat Wang niet aan zijn betalingsverplichtingen voldoet en spant een rechtszaak aan.

Trainer Zeljko Petrovic erkende na de 0-2 nederlaag tegen FC Utrecht dat de perikelen effect hebben op de prestaties op het veld. "Makkelijk is het natuurlijk niet, maar of de problemen invloed hadden op de wedstrijd? Als je de eerste helft bekijkt zeg je dat het wel invloed heeft gehad en als je naar de tweede helft kijkt, zeg je dat het geen invloed heeft gehad", zegt Petrovic tegen de NOS.

"Ik probeer altijd met positivisme te denken, ik zal maandag ook weer positief naar de volgende wedstrijd gaan toewerken. Als ik nu mijn hoofd laat hangen, dan houdt het op", vervolgt de coach. "Natuurlijk is het een lastige situatie waar we nu in zitten, dat kan ik niet ontkennen. Maar ik ben een positief ingesteld mens en blijf altijd strijdbaar, dus ik weet zeker dat goedkomt met ADO."

Petrovic probeert zich zoveel mogelijk afzijdig te houden van de financiële sores. "Onze directeur Matthijs Manders heeft zaterdag met de spelers gesproken en gezegd dat er qua salarissen geen probleem is, dus wij hebben alle vertrouwen in beide partijen dat het goedkomt."