Bosz: 'Aan die club heb ik maling, moeten ze maar beter hun best doen'

Bosz: 'Aan die club heb ik maling, moeten ze maar beter hun best doen'

05-12-2016 16:44
17

Ajax treedt donderdag in de laatste groepswedstrijd van de Europa League waarschijnlijk weer aan met een flink gewijzigd elftal. Dat laat trainer Peter Bosz doorschemeren.

De Amsterdammers, die al zeker zijn van de eerste plek in de groep, gaan op bezoek bij Standard Luik. "Ik weet nog niet precies wie er beschikbaar zijn donderdag, maar we zullen wel weer een aantal spelers gaan rouleren", verklaart Bosz aan Ajax TV.

De vermoeidheid zit immers in de benen. "Hoe je het ook wendt of keert: we hebben constant een dubbel programma gedraaid. Dat ga je op een gegeven moment echt wel voelen en dan ben je blij dat je straks eventjes die mini-break hebt."

Ajax is ondanks de geplaatste status van plan vol gas te geven tegen Standard. Celta de Vigo, dat evenveel punten heeft als de Belgen, hoeft dus niet bang te zijn. "Maar aan die club heb ik maling", zegt Bosz. "Ik heb er helemaal niks mee te maken. Hadden ze maar beter hun best moeten doen in de andere wedstrijden. Ik heb daar echt geen boodschap aan."