Ik denk dat wij er ijzersterk in staan en ik denk dat United Vansen dat ook weet

"Ik denk dat wij er ijzersterk in staan en ik denk dat United Vansen dat ook weet"

05-12-2016 19:09
8

ADO Den Haag-directeur Mattijs Manders is ervan overtuigd dat zijn club de 'strijd' met United Vansen en eigenaar Hui Wang gaat winnen. Hij denkt een ijzersterke zaak te hebben voor de rechter.

"De situatie is uitermate vervelend. Dat mag duidelijk zijn, maar ik ben erg strijdbaar", zegt Manders in TV West Sport. "Het kan nooit zo zijn dat een passant onze club om zeep gaat helpen. Daarom ben ik strijdbaar en ik denk dat iedereen dat van mij mag verwachten. Wij moeten deze strijd winnen en dat geeft mij ontzettend veel energie."

Wedden

Meer odds

"Ik zou liever over voetbal praten en over successen op het veld", vervolgt Manders. "Maar we zitten hier in de hoek waar de klappen vallen en daar moeten we niet voor weg lopen. Je moet nu opstaan en laten zien wat je waard bent." United Vansen haalde onlangs nog eens hard uit. "Ik ga niet inhoudelijk in op die punten, maar laat heel duidelijk zijn dat wij ons keurig aan alles hebben gehouden."

De rechtszaak tussen de partijen dient op 28 december. "Ik denk dat wij er ijzersterk in staan en ik denk dat United Vansen dat ook weet", aldus Manders. "Ik vind het niet netjes dat als je met elkaar een discussie hebt je met statements naar buiten komt. Je bent het met elkaar oneens. In Nederland ga je dan naar een rechter en die moet oordelen."