Lof voor Feyenoord-duo: 'De samenwerking tussen die twee vind ik geweldig'

Lof voor Feyenoord-duo: 'De samenwerking tussen die twee vind ik geweldig'

05-12-2016 19:25
1

Feyenoord heeft met de overtuigende zege op Sparta de ontstane twijfels volledig weggenomen. Dat stelt Kenneth Perez. De equipe van Giovanni van Bronckhorst maakte na enkele mindere optredens weer de nodige indruk zondag in De Kuip.

"Als je met 6-1 wint en je maakt zes hele mooie goals, de ene was nog mooier dan de ander, dan doe je het echt goed", zegt Perez bij FOX Sports. "Ze kwamen geen enkel moment in gevaar. Feyenoord is terug op het juiste spoor", concludeert de analist. "Er waren toch een beetje twijfels na Go Ahead en FC Utrecht, maar ze hebben nu zeer overtuigend gewonnen."

Dat Feyenoord aan het doelsaldo werkte en geen gas terugnam met het oog op het belangrijke Europa League-duel met Fenerbahçe, begrijpt de Deen. "Het zijn jonge goed getrainde mensen en je speelt een vrij makkelijke wedstrijd tegen Sparta. Dan hoef je toch niet het laatste kwartier op de bank, dan kan je ook wel spelen. Dat heeft geen enkele invloed op donderdag."

Evgeniy Levchenko was vooral onder de indruk van Jens Toornstra en Rick Karsdorp. "De samenwerking tussen de twee vind ik echt geweldig. Toornstra heeft zeven assists en vijf doelpunten op het moment en Karsdorp drie assists en één doelpunt."