NEC dichtbij contractverlenging: 'Ik had verwacht iets meer te spelen'

NEC dichtbij contractverlenging: 'Ik had verwacht iets meer te spelen'

06-12-2016 08:48
2

NEC staat op het punt een nieuw contract uit te delen. De kans is groot dat de negentienjarige aanvaller Arnaut Groeneveld spoedig zijn aflopende verbintenis verlengt.

"We zijn in onderhandeling over een nieuw contract en ik verwacht wel dat we er snel uit gaan komen", laat Groeneveld weten aan De Gelderlander. Een meerjarig contract ligt voor de vleugelaanvaller klaar.

Groeneveld is niet de meest bekende naam van NEC. Hij viel vrijdag tegen Heracles Almelo voor de tweede keer dit seizoen in. "Ik ben gelukkig bij NEC. Hoewel ik verwacht had iets meer aan spelen toe te komen, lig ik denk dat ik nog altijd op schema. Die minuten gaan komen. De trainer is tevreden over me en ik ruik mijn kansen. Ons grootste probleem bij NEC is dat we moeilijk tot scoren komen. Dat zag je tegen Heracles ook weer en dat is niet in mijn nadeel."

Zijn Eredivisie-debuut vierde Groeneveld dit seizoen tegen PSV, waar hij eerder speelde. "Als de trainer geen beroep op me doet, meld ik me gewoon bij de beloften. Daar doe ik ook mijn stinkende best, maar als ik eerlijk moet zijn ben ik toe aan de volgende stap. Ik heb die potjes in de beloftencompetitie wel gezien.