'Twente bedenkt plannetje voor drietal; technische leiding praat met City'

'Twente bedenkt plannetje voor drietal; technische leiding praat met City'

07-12-2016 09:27
2

FC Twente is druk bezig met de toekomst en is van plan om de overeenkomsten met een jong drietal open te breken en te verlengen. Dat meldt TC/Tubantia. Tegelijkertijd is de leiding met Manchester City in gesprek gegaan over huurlingen.

Het zijn niet de enige zaken die in Enschede spelen. Want verder moet Nick Marsman afwachten én is het wachten op de uitspraak in de zaak rond Tim Hölscher en Kamohelo Mokotjo. Zaakwaarnemer Rob Janssen eist namelijk 1 miljoen euro van Twente voor de deals rond het duo. De uitspraak in de arbitragezaak laat twee weken op zich wachten.

Op spelersvlak spelen Jeroen van der Lely, Peet Bijen en Jelle van der Heyden de hoofdrollen. Zij kunnen een nieuw contract tegemoet zien. De drie exponenten uit de jeugdopleiding van Twente hebben een aflopend contract, maar Twente wil verlengen. Marsman is niet zeker van zijn toekomst bij de club uit Overijssel. Hij heeft eveneens een aflopend contract.

Mogelijk kan Twente ook komend seizoen weer City-huurlingen verwelkomen, want de technische leiding heeft een bezoek gebracht aan die club. Jan van Halst en René Hake keren woensdag terug na gesprekken over Enes Unal, Yaw Yeboah en Bersant Celina.