Fitte De Vrij bleef links liggen en treurt na: 'Baal er heel erg van'

Fitte De Vrij bleef links liggen en treurt na: 'Baal er heel erg van'

07-12-2016 13:56
7

Stefan de Vrij moest afgelopen zondag vanaf de bank toekijken hoe SS Lazio de beladen derby tegen AS Roma verloor. Hij is weer fit na een blessure van anderhalve maand, maar kwam nog niet in het stuk voor.

"Ik baal er heel erg van dat ik niet in de derby heb mogen spelen. Voor ons als spelers en voor de supporters is het de wedstrijd van het jaar en ik was er gewoon klaar voor", begon De Vrij op een persconferentie van Lazio. "Ik ben al een tijdje goed op weg, maar de coach maakt de keuzes en ik ben het daarmee eens. Hij wil het beste voor mij en voor het team."

"Fysiek sta ik er dus goed op", benadrukt De Vrij, die Lazio de derby zag verliezen. "Een nederlaag doet altijd pijn, maar vooral in een derby. We moeten onszelf oprichten en aan de volgende wedstrijd denken." Wallace maakte een kapitale blunder in het duel met Roma, waarna Kevin Strootman kon scoren. De Vrij: "Ik heb het te doen met Wallace, hij was juist heel goed aan het spelen. Hij is een goede vent en goede speler. Helaas maken we fouten."