'FC Utrecht mikt op Labyad en cultheld als opvolgers Barazite en Haller'

'FC Utrecht mikt op Labyad en cultheld als opvolgers Barazite en Haller'

08-12-2016 00:11
11

FC Utrecht lijkt zich te wapenen voor een drukke transferperiode in januari. Sébastien Haller en Nacer Barazite vertrekken mogelijk uit de Domstad en hun vervangers zijn al omcirkeld.

Utrecht heeft Henk Veerman van sc Heerenveen op de korrel als opvolger van Haller, terwijl Barazite mogelijk wordt vervangen door Zakaria Labyad. Dat meldt het Algemeen Dagblad.

Veerman zou open kunnen staan voor een vertrek naar Utrecht, omdat hij het in Heerenveen moet doen met een rol als supersub. De 23-jarige aanvaller, cultheld in Friesland, stond dit seizoen nog niet één keer in de basis. In 196 minuten Eredivisie-voetbal scoorde Veerman drie keer. Bij Utrecht wil Haller deze winter of komende zomer een stap maken.

Voor de opvolging van Barazite is Labyad in beeld. De oud-speler van PSV, Sporting Portugal, Fulham en Vitesse is sinds de zomer clubloos. Hij is nog altijd maar 23 jaar oud. Bij Utrecht houdt men rekening met een vertrek van Barazite, die weet dat hij in de belangstelling van buitenlandse clubs staat.