Vermoedelijke Feyenoord-opstelling: bekende namen in elftal Van Bronckhorst

Vermoedelijke Feyenoord-opstelling: bekende namen in elftal Van Bronckhorst

08-12-2016 07:45
8

Giovanni van Bronckhorst probeert tegen Fenerbahçe niet al te veel aan zijn basisopstelling te sleutelen. De trainer van Feyenoord kiest tegen de Turken voor de verwachte namen.

Het Algemeen Dagblad voorspelt dat Brad Jones het doel verdedigt en dat zijn defensie bestaat uit Rick Karsdorp, Eric Botteghin, Jan-Arie van der Heijden en Miquel Nelom. Karim El Ahmadi, Dirk Kuyt en Tonny Vilhena krijgen zoals verwacht de voorkeur op het middenveld. Voorin moeten Jens Toornstra, Nicolai Jörgensen en Eljero Elia voor het gevaar gaan zorgen tegen de ploeg van Dick Advocaat.

Feyenoord heeft plaatsing voor de volgende ronde in de Europa League nog in eigen hand, maar moet daar wel flink wat voor doen. De Rotterdammers moeten met twee goals verschil winnen van de Turken. Feyenoord staat op een derde plek in de poule met zeven punten. Manchester United neemt het op tegen Zorya Luhansk. Er bestaat een scenario dat zowel Feyenoord als Fenerbahçe doorgaat. Daarvoor moet Feyenoord winnen van de Turken en United verliezen van Zorya.

Opstelling Feyenoord volgens het ADJones, Karsdorp, Botteghin, Van der Heijden, Nelom, El Ahmadi, Kuyt, Vilhena, Toornstra, Jorgensen, Elia