PSV-aanvaller mag zich opmaken voor exit: Premier League beste competitie

PSV-aanvaller mag zich opmaken voor exit: "Premier League beste competitie"

08-12-2016 16:12
7

Het is goed mogelijk dat Luciano Narsingh op zaterdag voor de laatste keer in het Philips Stadion speelt. De PSV-aanvaller heeft een aflopend contract en het ziet er sterk naar uit dat hij in de winterstop verkast.

Een contractverlenging zit hoogstwaarschijnlijk niet in het vat, concludeert Omroep Brabant. De aanvaller is bij PSV ook niet meer zeker van een basisplek, terwijl Narsingh door de tabloids al wordt gelinkt aan Everton, Fulham en Newcastle United. Is een stap naar de Premier League in de maak?

Wedden

Meer odds

"Ik heb er nog niks van gehoord, maar de Premier League is natuurlijk wel de beste competitie. Maar we zullen zien. Ik ben nu nog speler van PSV en er komen nog twee belangrijke wedstrijden aan. Tegen Go Ahead Eagles en Ajax. Het zou niet fair zijn als ik nu bezig zou zijn met andere zaken", meent Narsingh.

De aanvaller ziet dat PSV niet goed speelt. "Dit is een vervelende periode." En niet alleen vanwege de resultaten. "Waarom ik niet speel moet je aan de trainer vragen. Maar ik ben professional. Als ik speel doe ik mijn best en als ik niet speel ben ik er ook voor het team. We zijn één team en we doen het samen", besluit Narsingh.