Amateursensatie baalt ontzettend: 'Andere profclub gokje wagen, sluit ik niet uit'

Amateursensatie baalt ontzettend: 'Andere profclub gokje wagen, sluit ik niet uit'

08-12-2016 18:43
2

Dennis Kaars baalt ontzettend dat zijn transfer naar Sparta (voorlopig) niet doorgaat. De Rotterdammers vinden de onderhandelingen met Derdeklasser De Dijk te lang duren en hebben daarom besloten om de amateursensatie nu geen contract aan te bieden.

"Ik zou in afwachting van de onderhandelingen nog een aantal dagen meetrainen", vertelt Kaars in gesprek met de NOS. "Dat ging niet door, omdat het verschil tussen vraag en aanbod eerst te groot was. Uiteindelijk kwamen de clubs er wel uit, maar Sparta vindt dat er nu niet meer genoeg tijd is om mijn niveau over een langere periode te beoordelen."

En daarom baalt Kaars. "Het is jammer dat het zo rommelig is gegaan. Als het soepel was gegaan, was er een goede kans geweest dat ik een contract had gekregen. Dat is best wel zuur. Maar ik kan mezelf niks verwijten. Misschien durft een andere profclub een gokje te wagen, dat sluit ik niet uit. Maar er is niks concreet. Mijn contract bij De Dijk loopt na dit jaar af. Als er geen profclub komt, hebben we afgesproken dat ik blijf. Anders ben ik vrij om te gaan."