Update: 'AC Milan en Napoli onderhandelen met management van Ajacied'

Update: 'AC Milan en Napoli onderhandelen met management van Ajacied'

09-12-2016 21:57
25

Voetbal Inside-presentator Wilfred Genee liet tijdens de Europa League-uitzending op RTL7 tussen neus en lippen door weten dat Riechedly Bazoer een akkoord heeft bereikt met een Italiaanse club. Genee vertelde daar niet bij welke club het was, maar wel dat de bestemming van de Ajacied dus de Serie A wordt.

Volgens Genee is de middenvelder al nagenoeg verkocht. Bazoer mag in januari vertrekken bij Ajax en werd door trainer Peter Bosz ook niet opgeroepen voor het duel met Standard Luik van donderdagavond. Ajax zou voor dertien miljoen euro bereid zijn om afscheid te nemen van het twintigjarige talent. Eerder werd al gerept over interesse van AC Milan en AS Roma in Bazoer.

Johan Derksen, bij Genee aan tafel zittend, vindt het overigens geen goede carrièrestap voor Bazoer om naar Italië te gaan. "Dat is geen goede competitie voor hem. Dan komt hij niet bij de beste clubs. En als hij wel bij de beste clubs komt, zit hij daar op de bank."

Update 09/12 21.54 uur: Genee heeft vrijdagavond tijdens Voetbal Inside verteld dat AC Milan en SSC Napoli met het management van Bazoer in onderhandeling zijn over een transfer. Van een definitief akkoord zou op dit moment nog geen sprake zijn, maar het lijkt er dus op dat de twintigjarige Ajacied in januari naar Italië verkast.