Willems: Heb hem verteld dat ik niet wegga zonder dat iemand betaalt

Willems: "Heb hem verteld dat ik niet wegga zonder dat iemand betaalt"

09-12-2016 14:30
3

Met de contractverlenging van Jetro Willems tot medio 2018 heeft PSV een transfervrij vertrek van de linksback weten te voorkomen. Het was nooit de intentie om gratis te vertrekken, zo vertelt de verdediger vrijdag na de ondertekening.

"Vorig seizoen ben ik naar Marcel Brands gegaan en ik heb hem verteld dat ik niet wegga zonder dat iemand betaalt. Toen verwachtte iedereen dat het deze zomer afgelopen zou zijn, maar dat was helemaal niet de bedoeling. PSV en Eindhoven zitten in mijn hart. Ik wil die derde titel achter elkaar pakken", zegt Willems op de website van PSV. "Door omstandigheden (verschillende betrokkenen op vakantie op verschillende tijdstippen, red.) duurde het wat langer voordat ik heb verlengd, vond ik zelf. Maar eindelijk kan ik naar de fans toe duidelijkheid geven."

Technisch manager Marcel Brands heeft zich nooit zorgen gemaakt over een transfervrij vertrek van Willems. "Ik heb vaak naar buiten toe aangegeven dat ik me niet te veel zorgen heb gemaakt over deze contractverlenging. Jetro gaf al snel aan dat hij PSV niet transfervrij wil verlaten. Ik ben heel blij dat hij vandaag de daad bij het woord voegt."