'PSV nadert akkoord met duo en voert ook complexere onderhandelingen'

'PSV nadert akkoord met duo en voert ook complexere onderhandelingen'

10-12-2016 07:08
2

PSV heeft een mondeling akkoord bereikt met Joshua Brenet over contractverlenging. Waarschijnlijk zet de verdediger nog voor de winterstop een handtekening onder een contract die hem tot medio 2020 in Eindhoven houdt. Ook de onderhandelingen met Jürgen Locadia verlopen voorspoedig. Complexer is de situatie van Luciano Narsingh.

Met Locadia is PSV in een vergevorderd stadium, meldt De Telegraaf. De landskampioen wil de geblesseerde spits vastleggen tot medio 2021. Volgens de krant is de situatie van Narsingh ingewikkelder. Net als Jetro Willems heeft de aanvaller telkens gezegd PSV niet transfervrij te willen verlaten. Waar Willems vrijdag bijtekende, zet Narsingh zijn zinnen op een vertrek in januari.

Narsingh heeft een aflopend contract en in de huidige situatie kan PSV alleen in de winterse transferperiode verdienen aan de international. Dit biedt PSV ruimte voor het aantrekken van een aanvallende impuls. Tevens hebben Florian Jozefzoon en Simon Poulsen aangegeven vroegtijdig te willen vertrekken.