Zwolle-speler mist dotten van kansen: 'Dat is zuur, nu blijven we in de problemen'

11-12-2016 08:21
3

Queensy Menig trok na afloop van de thuiswedstrijd van PEC Zwolle tegen Willem II het boetekleed aan. De aanvaller liet na om de degradatiekraker tussen respectievelijk de nummer zestien en nummer dertien van de Eredivisie te beslissen.

"Ik neem het mezelf kwalijk dat ik niet heb gescoord", baalde Menig na afloop in gesprek met het De Stentor. De 21-jarige Ajax-huurling kreeg voor rust twee opgelegde kansen. "Ik had er zeker eentje moeten maken. Ik ga alleen op de keeper af, maar twijfel te lang en zag de keeper te laat komen. Dat is zuur, want nu blijven we in de problemen en dat was niet nodig geweest."

Menig zag PEC Zwolle na een aardige eerste helft ver wegzakken. Het was aan doelman Mickey van der Hart te danken dat de 0-0 op de borden bleef. "Maar na rust bloedde de wedstrijd ook dood", vond de vleugelspeler. "We hadden wat meer verdiend, vind ik." De equipe van coach Ron Jans blijft door de nederlaag aan de verkeerde kant van de degradatiestreep staan.