Lachen met Ten Hag: Je zegt net dat je hem de beste speler vond

Lachen met Ten Hag: "Je zegt net dat je hem de beste speler vond"

11-12-2016 17:24
3

FC Utrecht is niet van plan om Sébastien Haller zonder slag of stoot te laten gaan. Trainer Erik Ten Hag laat weten de Fransman in Utrecht te willen houden.

"Onze intentie is om Haller hier te houden", zegt Ten Hag tegen FOX Sports. "In de winter ergens op anticiperen is ontzettend lastig. Wat zou kunnen is dat wij ergens op inspelen. Dat Haller een stap gaat maken naar de absolute top, is meer en meer duidelijk geworden, maar liever niet in de winter. Wil je wat winnen, is het lastig om andere spelers in te passen in de winter."

De spits was zondag weer erg belangrijk voor Utrecht. Kort voor tijd zette hij Utrecht via de penaltystip op een 2-0 voorsprong tegen Heracles Almelo. "Je denkt altijd: hij zal hem ook wel een keer missen. Maar hij is zo koel, zo'n fenomeen met strafschoppen. Het is bijna hopeloos voor de keeper van de tegenpartij. Het is een kwaliteit van hem. Als hij gefocust is, gaan ze erin."

Wie was de beste speler aan de kant van Utrecht? Verslaggever Hans Kraay weet het wel. "Mark van der Maarel? Die was zeker heel erg goed." Kraay zegt vervolgens dat hij Van der Maarel, die net aan kwam lopen, even kritisch aan gaat pakken. Ten Hag: "Dat is niet nodig, je zegt net dat je hem de beste speler vond." Het interview werd op humoristische wijze afgesloten.