'Heb er niet aan gedacht, dat dit m'n laatste wedstrijd voor PSV zou kunnen zijn'

'Heb er niet aan gedacht, dat dit m'n laatste wedstrijd voor PSV zou kunnen zijn'

12-12-2016 07:17
3

Luciano Narsingh verwacht dat hij ook na de winterstop nog speler van PSV is. De vleugelaanvaller denkt niet dat hij zijn laatste wedstrijd voor de Eindhovenaren, zaterdag tegen Go Ahead Eagles (1-0), al gespeeld heeft.

"Ik heb er niet aan gedacht, dat dit de laatste wedstrijd hier geweest zou kunnen zijn", zegt Narsingh in De Telegraaf. "Ik denk, dat ik na de winterstop ook nog gewoon speler van PSV ben." En in het Eindhovens Dagblad zegt Narsingh. "Marcel Brands en mijn zaakwaarnemer (Mino Raiola, red.) zijn ook al aan het praten. Ik ga de club sowieso niet transfervrij verlaten. PSV zit in mijn hart. Dus ik teken bij, of er komt iets moois. Ik ben gelukkig hier, zal PSV niet zomaar verlaten. De kans is heel groot dat ik bijteken in de winterstop."

"Maar ja, je weet het nooit. Als er een mooie club uit Engeland, Duitsland of Spanje komt, dan ga je erover nadenken. Als ze niet komen, of niet geïnteresseerd zijn, dan moet je dat accepteren en beter je best doen bij PSV. Ik heb met Mino afgesproken dat ik nu niets wil weten over eventuele aanbiedingen. Ik weet hoe ik ben, dan ga ik daar veel over nadenken en dat is niet goed voor mijn spel."