Update: Nieuwe club van Bazoer grijpt in: technisch directeur op straat

Update: Nieuwe club van Bazoer grijpt in: technisch directeur op straat

12-12-2016 17:16
19

Het lijkt gedaan met Klaus Allofs bij VfL Wolfsburg. De technisch directeur van de Duitsers, die Riechedly Bazoer naar de club gaat halen, kan met zijn transferbeleid niet overtuigen.

Verschillende Duitse media stellen dat Allofs binnen afzienbare tijd op straat wordt gezet. Niet alleen Allofs zit op de schopstoel, want ook is er veel kritiek op trainer Valerien Ismaël. Het lijkt er daarom op dat Bazoer, als hij daadwerkelijk naar Wolfsburg verkast, terechtkomt in een chaos.

Wedden

Meer odds

Allofs haalde in de voorbije transferperiode onder meer Jeffrey Bruma naar Wolfsburg, evenals Josua Guilavogui, Yannick Gerhardt, Josip Brekalo, Jakub Blaszczykowski en Mario Gomez. Zij kunnen nog geen potten breken. En onder anderen Bas Dost, Max Kruse, André Schürrle en Timm Klose vertrokken afgelopen zomer.

Wolfsburg staat momenteel op de vijftiende plek in de Bundesliga en heeft al vier duels op rij geen overwinning geboekt. In de voorbije vier duels werd maar één punt gepakt.

Update 17.16 uur: Het vertrek van Allofs is maandagmiddag bevestigd door Wolfsburg. De technisch directeur wordt op het digitale thuis van de nummer vijftien van de Bundesliga bedankt voor zijn diensten. Allofs zelfs komt ook nog aan het woord. Hij spreekt van 'een trieste dag'. Hij werkte in totaal vier jaar als td van Wolfsburg.