'Everton krijgt felle concurrentie uit Londen in strijd om Memphis'

'Everton krijgt felle concurrentie uit Londen in strijd om Memphis'

15-12-2016 07:15
10

Memphis Depay hoeft niet te vrezen dat hij nog een half seizoen op de bank of tribune van Manchester United moet zitten. Volgens de Liverpool Echo zijn op dit moment in totaal vijf clubs geïnteresseerd in de Oranje-aanvaller.

Het Everton van Ronald Koeman blijft nog altijd de grootste kandidaat om Memphis, op huurbasis of permanent, over te nemen van Manchester United. Maar volgens de krant uit Liverpool heeft de club veel concurrentie. Tottenham Hotspur, de club van Vincent Janssen en Michel Vorm, is daarvan de meest aansprekende naam.

Mauricio Pochettino is bereid om de strijd met Koeman om de handtekening van de Manchester United-aanvaller aan te gaan, meldt het Engelse medium. Everton leek vorige maand nog verreweg de beste papieren op Memphis te hebben, maar de interesse van Spurs kan de hele race op z'n kop zetten. Ook AS Roma, VfL Wolfsburg en Nice zijn geïnteresseerd, aldus de Liverpool Echo. De afgelopen dagen is duidelijk geworden dat Manchester United bereid is om Memphis in de winter te laten gaan.