'ADO Den Haag denkt aan opmerkelijke terugkeer van Immers'

'ADO Den Haag denkt aan opmerkelijke terugkeer van Immers'

15-12-2016 21:15
5

Hoewel het bij ADO Den Haag momenteel vooral over de rechtszaak tegen eigenaar Hui Wang gaat, wil de club zich in januari ook roeren op de transfermarkt. Niemand minder dan Lex Immers is in beeld, meldt althans het Engelse Football League World.

Eerder deze week werd al bekend dat Club Brugge het wel ziet zitten in Immers. De Belgen krijgen echter geduchte concurrentie van ADO, waar de dertigjarige middenvelder zijn opleiding genoot en vijf jaar actief was in het eerste elftal. Door zijn sterke prestaties in de Hofstad verdiende hij in 2012 een transfer naar Feyenoord.

In De Kuip acteerde Immers evenwel met wisselend succes. Door de concurrentie van onder anderen Jens Toornstra en Dirk Kuyt raakte hij overbodig, waarna Cardiff City in januari een reddingslijn toewierp. Na een verhuurperiode, ging Immers afgelopen zomer definitief aan de slag bij de Championship-club.

De start van Immers in Wales was veelbelovend, hij scoorde vijf keer in zijn eerste halfjaar, maar dit seizoen staat de teller nog op nul. Hoewel de aanvallende middenvelder geregeld in de basis staat, zou een transfer niet onbespreekbaar zijn voor Cardiff.