PSV 'kan er effe naast komen' tegen Ajax: Geen bus als tegenstander?

PSV 'kan er effe naast komen' tegen Ajax: "Geen bus als tegenstander?"

16-12-2016 22:18
19

In het kamp van Ajax heerst er na de nederlagen tegen FC Twente en sc Cambuur nog volop vertrouwen. Komende zondag wacht de topper tegen PSV. Lasse Schöne denkt dat de punten in Amsterdam blijven.

"Het is een ploeg die compact en georganiseerd speelt", zegt de Deense middenvelder van Ajax in gesprek met FOX Sports. "Ze willen er dan uitschieten met snelle mensen. Daar moeten we voor oppassen. Zij zullen ons aan de bal laten en hopen op een foutje, dan gaan ze. Ik denk dat wij vol gaan en ben ervan overtuigd dat de punten in Amsterdam blijven."

Davy Pröpper is blij dat zijn ploeg in punten naast Ajax kan komen. "Dit half jaar sta je al een paar punten achter", zegt de middenvelder. "Nu heb je de mogelijkheid om er weer naast te komen. Daar hebben we het wel over, ja. Als je er op dit moment nog effe naast kan komen. Dat zou geweldig zijn. Ajax is een team dat wil voetballen. Ik moet zeggen dat dat ons wel ligt. Ik hoop op een mooie wedstrijd en de punten voor ons. Geen bus als tegenstander? Nee, die komen we iets vaker tegen. Daar zullen we in de tweede seizoenshelft beter tegen moeten wapenen."