'Klopp hoort van interesse van Internazionale en wil bankzitter laten gaan'

'Klopp hoort van interesse van Internazionale en wil bankzitter laten gaan'

26-12-2016 19:42
1

Liverpool is bereid Lucas Leiva in de winterse transferperiode te laten gaan. De middenvelder staat in de belangstelling van Internazionale, dat hem wil huren.

Volgens The Guardian is manager Jürgen Klopp van plan om mee te werken aan het vertrek van Leiva naar Italië. De Braziliaan heeft pas drie Premier League-wedstrijden gespeeld dit seizoen en kwam in andere competities nog acht keer in actie. Internazionale heeft daarom gevraagd of het Leiva voor de rest van het seizoen kan overnemen en Liverpool heeft gereageerd dat het niet dwars zal liggen.

Lucas speelt sinds 2007 voor Liverpool, maar komt onder Klopp minder in actie dan voorheen. Met concurrenten als Jordan Henderson, Georginio Wijnaldum, Adam Lallana, Emre Can, Kevin Stewart en Marko Grujic is het uitzicht op speelminuten ook klein. Inter heeft Leiva bovenaan het lijstje staan. Mocht de Braziliaan niet willen verkassen, dan komen Lass Diarra (Marseille), John Obi Mikel (Chelsea), Milan Badelj (Fiorentina) en Luiz Gustavo (Wolfsburg) in beeld.