Liverpool titelkandidaat bij komst City-banneling: Zou het doen als ik Klopp was

Liverpool titelkandidaat bij komst City-banneling: "Zou het doen als ik Klopp was"

28-12-2016 10:16
4

Jürgen Klopp heeft het met Liverpool aardig op de rit staan, maar volgens oud-verdediger en analist Jamie Carragher heeft de Duitser op één plek een groot probleem: onder de lat. Nieuwkomer Loris Karius heeft het zwaar, terwijl de club ook niet op Simon Mignolet kan bouwen.

Volgens Carragher worden de verdedigers van Liverpool onzeker door het gedrag van de keepers onder de lat. "Je kunt zeggen dat er slecht verdedigd wordt, maar op momenten wil je als verdediger gewoon dat je keeper je redt", zegt Carragher tegen Sky Sports. "Dat is waarom hij daar staat. Je speelt geen wedstrijd zonder een fout te maken, en op dat moment komt je keeper eraan te pas."

Om echt een gooi naar de titel te doen moet Liverpool volgens Carragher een oude bekende van de Premier League terughalen. "Als iemand tegen je zegt dat de transfermarkt open is en je Joe Hart kan halen, moet je dat doen. Als ik Klopp was, zou ik dat doen. Klopp heeft weinig uitgegeven sinds hij is gekomen. Hij heeft het geweldig gedaan met de huidige ploeg. Als hij een kans krijgt een keeper te halen die Premier League-titels heeft gewonnen, dan doe je dat", aldus Carragher over Hart, die door Torino wordt gehuurd van Manchester City.