Indonesië-held blijft in Nederland: 1,5 ton, dat gaan we voor hem niet krijgen

Indonesië-held blijft in Nederland: "1,5 ton, dat gaan we voor hem niet krijgen"

28-12-2016 16:33
2

Stefano Lilipaly is uitgegroeid tot een ster in Indonesië door zijn optredens tijdens de AFF Cup met de verliezend finalist. Fans van Jupiler League-club Telstar hoeven echter niet te vrezen voor een vertrek van de publiekslieveling in Velsen-Zuid én Indonesië.

Voorzitter Pieter de Waard grapt over Indonesische interesse voor de middenvelder. "De telefoon staat niet stil. Eigenlijk zouden we na de Kerstdagen de deuren sluiten, maar we hebben de lijnen opengehouden", knipoogt De Waard in gesprek met Voetbal International. "Nee, zonder gekheid. Er speelt op dit moment niks."

Wedden

Meer odds

En ook als de Indonesische grootmachten komen, zal Telstar niet aan het vertrek van de 26-jarige Arnhemmer meewerken. "Stefano staat nog een half jaar onder contract. Het liefste halen we de play-offs. Dat levert een omzet van anderhalve ton op. Dat gaan wij voor Stefano niet meer krijgen. Onze kansen op het bereiken van de play-offs zijn met hem aanzienlijk groter dan zonder hem. Ga maar na; nadat hij op het vliegtuig naar Indonesië stapte, hebben wij geen wedstrijd meer gewonnen."