'Ajax-aanvaller heeft er een optie bij: ook SS Lazio dient zich aan'

'Ajax-aanvaller heeft er een optie bij: ook SS Lazio dient zich aan'

31-12-2016 16:34
4

Niet alleen AS Roma is geïnteresseerd in de diensten van Anwar El Ghazi. De vleugelaanvaller van Ajax wordt namelijk ook begeerd door SS Lazio. De twee clubs uit dezelfde stad strijden samen om de handtekening van de tweevoudig Oranje-international.

Dat schrijft Sky Italia. Ajax heeft de El Ghazi-vraagprijs bepaald op tien miljoen euro. AS Roma wil de jonge aanvaller eerst huren, om hem daarna voor acht miljoen euro over te nemen. Maar de club van Kevin Strootman krijgt nu concurrentie van Lazio. Bij Lazio zou El Ghazi ploeggenoot worden van Ricardo Kishna, die ook bij Ajax speelde.

Wedden

Meer odds

Het Italiaanse medium meldt dat zaakwaarnemer Jorge Mendes in Dubai heeft gedineerd met de technisch directeur van Lazio. Dat hoeft echter niet te betekenen dat er over een transfer van El Ghazi gesproken werd. Mendes behartigt namelijk ook de belangen van Lazio-aanvaller Keita Baldé, die in de belangstelling van Manchester United zou staan, en die van verdediger Wallace. Laatstgenoemde wordt volgens berichten in de gaten gehouden door Real Madrid.