'PSV moet het doen met toezegging, overweegt 4-4-2 en wil extra aanvaller'

'PSV moet het doen met toezegging, overweegt 4-4-2 en wil extra aanvaller'

02-01-2017 07:03
7

PSV laat het deze winter niet bij de transfer van Marco van Ginkel. De Eindhovenaren zijn van plan om nog een keer toe te slaan, zo weet het Eindhovens Dagblad. Na de transfer van Luciano Narsingh moet er nog een vleugelaanvaller komen, terwijl PSV een toezegging van Chelsea heeft gekregen.

De Eindhovenaren willen met de transfer van Van Ginkel volgens de krant aangeven dat de titelstrijd nog niet is opgegeven. Zijn komst werd al gepland vóórdat Siem de Jong geblesseerd raakte. PSV kreeg het niet voor elkaar om een optie tot koop te bedingen op Van Ginkel, want hij verlengde tot medio 2019. Ook een huurperiode van anderhalf jaar werd het niet.

Wedden

Meer odds

Aankomende zomer volgt er opnieuw een gesprek tussen Chelsea en PSV over Van Ginkel, die toezegging heeft technisch manager Marcel Brands gekregen. PSV kan een serieuze partij zijn. Wat ook serieus wordt overwogen: een verandering in de speelstijl. PSV heeft een overvloed aan middenvelders en gaat wellicht in een 4-4-2-systeem spelen.

Desondanks is PSV volgens De Telegraaf van plan om nog een vleugelaanvaller te halen. Daarvoor moet Narsingh wel eerst vertrekken. Hij heeft nog geen akkoord met Swansea City bereikt, maar mag wel met de club praten.