'Mourinho wil Chinezen te snel af zijn en klopt met zak geld aan bij Real Madrid'

'Mourinho wil Chinezen te snel af zijn en klopt met zak geld aan bij Real Madrid'

02-01-2017 08:38
3

Manchester United-manager José Mourinho wil Chinese clubs te snel af zijn en gaat een poging wagen om Pepe aan de selectie toe te voegen. De verdediger van Real Madrid staat in de belangstelling van de Europese top, maar ook van clubs uit China. 

Volgens The Sun is Mourinho van plan om snel te handelen. Daardoor hoopt hij een voorsprong te hebben ten opzichte van andere clubs die geïnteresseerd zijn in de Portugese vedette. Van Pepe is bekend dat Chinese clubs azen op zijn diensten. Naar verluidt kan de verdediger daar rekenen op een salaris van zes ton per week. Dat gaat hij bij United niet krijgen. Het is daarom de vraag of Pepe kiest voor het sportieve, of het financiële plaatje.

Wedden

Meer odds

Naast United en wat clubs uit China is volgens het eerdergenoemde medium ook Tottenham Hotspur gecharmeerd van de Real-verdediger. Van die club is echter niet bekend of het tot dusver alleen bij interesse blijft, of dat de club van manager Mauricio Pochettino zich al concreet gemeld heeft voor de kale stopper. Het contract van Pepe loopt nog tot komende zomer.