Aangevallen Eredivisie-aanwinst: 'Ik kende NEC al, het is een grote club'

Aangevallen Eredivisie-aanwinst: 'Ik kende NEC al, het is een grote club'

03-01-2017 08:55
3

NEC is met het vastleggen van Jordan Larsson diverse clubs voor geweest. De Nijmegenaren waren vlot concreet voor de negentienjarige aanvaller, die overkomt van het Zweedse Helsingborgs IF.

"NEC zocht al snel contact met me, ze hadden direct interesse", zegt Larsson tegen ForzaNEC.nl. "Ik heb altijd in de Nederlandse competitie willen spelen."

Larsson laat weten dat meerdere clubs uit Zweden en Denemarken interesse toonden. "En ook nog één in Nederland. Ik vond NEC echter de beste plaats voor mezelf. Ze hadden al snel interesse en de technisch directeur en de trainer gaven mij het goede gevoel. Ik kende NEC natuurlijk al, het is een grote club in Nederland."

De NEC-aanwinst raakte onlangs in het nieuws omdat de zoon van Henrik Larsson werd aangevallen door hooligans na de degradatiewedstrijd van Helsinborgs. "Ik heb daar niet veel over te zeggen. Het heeft natuurlijk wel invloed gehad op het feit dat ik weg ben gegaan bij de club, maar ik was zelf ook toe aan een nieuwe stap. Ik ben gewoon blij om hier nu te zijn."