PEC Zwolle mogelijk weer 'bestolen' door eredivisionist: Ja, er is gesproken

PEC Zwolle mogelijk weer 'bestolen' door eredivisionist: "Ja, er is gesproken"

03-01-2017 21:16
9

PEC Zwolle dreigt na de transfer van Wout Brama naar FC Utrecht opnieuw een speler te verliezen aan een andere eredivisionist. ADO Den Haag heeft geïnformeerd naar Danny Holla.

De zaakwaarnemer van de PEC-middenvelder bevestigde dinsdag de belangstelling van ADO. Ook Holla ontkent niet. "ADO Den Haag is een van de clubs die zich hebben gemeld", bevestigt hij aan De Stentor. "Maar dat geldt voor nog wat meer Eredivisie-clubs. Er is gesproken met ADO, maar er is geen aanbieding gedaan."

De belangstelling van andere clubs komt Holla niet slecht uit, omdat hij inmiddels een verbeterde aanbieding van PEC op zak heeft. Zijn huidige 'amateurcontract' loopt na dit seizoen af.

Holla weet nog niet wat hij gaat doen, mede door de onrust bij ADO door de Chinese eigenaar Hui Wang. "Het is onrustig bij ADO. De club heeft ook eerlijk gezegd dat het nog niet weet waar het aan toe is", aldus de middenvelder, die ook gelukkig is in Zwolle. "PEC wil me houden en heeft me een verbeterd contract voorgelegd. Dat heb ik nu in beraad."