'Ik vind al het gepraat niet leuk, want ik ga Vitesse nu niet verlaten'

'Ik vind al het gepraat niet leuk, want ik ga Vitesse nu niet verlaten'

03-01-2017 23:04
3

Guram Kashia spreekt de berichten over een naderend vertrek bij Vitesse tegen. Meerdere clubs uit Spanje zouden belangstelling hebben voor de Georgische aanvoerder.

"Ik vind het niet leuk om te lezen dat ik naar andere clubs word gepraat. Ik ga Vitesse namelijk nu niet verlaten", zegt Kashia tegen Omroep Gelderland. "Welke aanvoerder verlaat zijn club nou midden in het seizoen? Ik niet in ieder geval. Het is nu ook belangrijk dat ik er dit seizoen bij blijf."

Wedden

Meer odds

De Vitesse-verdediger, die bezig is aan zijn zevende seizoen in Arnhem, reageert daarmee op de verhalen dat een transfer naar Spanje nabij is. "I love it here. Natuurlijk voel ik soms druk, maar ik houd ook van het publiek, de stad en de club. Ik heb hier een hoop verkregen."

Wel geeft Kashia toe dat er interesse is van enkele clubs. "Maar dat is absoluut niet concreet. Ik ben niet op zoek naar een andere club, maar je weet nooit wat er langskomt. Natuurlijk wil je op het hoogste niveau spelen. Het is een droom in dezelfde competitie te spelen als Lionel Messi en Cristiano Ronaldo."