'Koeman moet bod aanzienlijk verhogen; Marseille wil Nederlander dwarszitten'

'Koeman moet bod aanzienlijk verhogen; Marseille wil Nederlander dwarszitten'

04-01-2017 09:59
9

Everton is een nieuw bod aan het voorbereiden op Morgan Schneiderlin. De club van Ronald Koeman zag 22 miljoen euro van tafel geveegd worden door Manchester United. Er moet meer geld bij. Koeman heeft overigens wel haast, want ook Olympique Marseille mengt zich in de strijd.

Volgens The Daily Mail is United niet van plan om Schneiderlin voor minder dan dertig miljoen euro te laten gaan. Dat is het bedrag dat Southampton in 2014 voor hem ontving. De club is niet bereid om water bij de wijn te doen, ondanks dat Schneiderlin niet in het stuk van manager José Mourinho voorkomt. Koeman wil de middenvelder graag hebben, maar wel tegen de juiste prijs. 

Als de Nederlander slim is, schiet hij op. The Sun komt namelijk met het verhaal dat ook Marseille zich heeft gemeld voor Schneiderlin. De Franse club wil zo snel mogelijk terug naar de nationale top en ziet in Schneiderlin een belangrijke pion die daarbij kan helpen. Naast Everton en Marseille zijn ook West Bromwich Albion en Internazionale geïnteresseerd. West Brom zag eerder al een bod van zestien miljoen afgewezen worden.